Roliga aktiviteter

Vad kan du då göra för att aktivera din hund? Det har kommit många nya hundsporter de senaste åren som du och din hund kan aktivera er genom. Det är alltid roligt att prova nya saker. I denna artikel kommer ni kunna läsa om några av dessa aktiviteter.

staff-1@2x

Agility

Detta är en aktivitet som har funnits i väldigt många år. Det är en aktivitet som hunden oftast tycker är väldigt rolig. Det är en sport där hunden ska ta sig igenom en bana snabbt. Under tävling är det den hund som slutför banan på snabbast tid som vinner. Det är oftast en aktivitet som både hund och ägare tycker om.

Lydnandsklasser

Det är viktigt att valpen redan från början lär sig vad som är rätt och fel. Att kunna aktivera hunden med hjälp av lydnadsklasser är bra eftersom hundar ofta mår bra av att aktivera hjärnan. De vill ofta göra ägarna nöjda och blir glada av att ha gjort bra ifrån sig.

Apportering

Detta är en sport som många kan tro lämpar sig bäst för jakt och fågelhundar men det kan vara en sport som alla hundar gillar. Nästan alla hundar gillar ju att springa efter och hämta bollar. Denna sport är inte så annorlunda mot att hämta bollar. Det är en aktivering där hunden får springa en del och även aktivera huvudet.

Join our newsletter

Volutpat vel turpis nulla lorem sed semper. Aliquam sagittis sem libero viverra vehicula nullam ut nisl.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Leave A Comment